Företag
InLoox – Business-softwarelösningar för Outlook och webben

Our profile

Företaget

InLoox grundades år 1999 i München och utvecklar professionella företagsapplikationer som är integrerade i Microsoft Outlook och Microsoft Exchange Server®, och som underlättar och accelererar affärsprocesser.

Join our strong community.

Flaggskeppsprodukten är programvaran för projektledning med samma namn, som nu används av 20 procent av företagen på den tyska börsen och når fler än 50 000 användare över hela världen.

Affärsområden

Kärnverksamheten är försäljning av programvarulicenser och tjänster.  Till det senare hör rådgivning, utbildning, implementering, support och service för programvaruinvesteringar.

Företaget är verksamt över hela världen och har regional närvaro för sina kunder genom InLoox partnernätverk. Förutom huvudkontoret i München har InLoox även en filial i San Francisco, USA.

Kunder

InLoox References

Mer information om våra referenser.

Vår modell

Vi kompletterar och förbättrar Microsoft Outlook och Microsoft Exchange Server för att skapa sofistikerade och genomtänkta programvarulösningar som är enkla att använda och tillför företagen ett tydligt mervärde.

Vi tillhör de världsledande tillverkarna inom vårt område. Vi bygger ut vårt försprång på lång sikt tillsammans med medarbetare, partners och kunder.

Ytterligare information


The InLoox Management Team
Meet the people behind the software made by InLoox.

Press-center
Aktuella nyheter på temat InLoox.

InLoox blogg
Metoder och tips på temat projektledning.

Karriärmöjlgheter
Se hur du kan förstärka vårt team.

Porträtt


Grundat

1999 Tremel Digital Solutions GbR
2001 IQ medialab GmbH
2010 Namnändring till InLoox GmbH

Chef

Dr. Andreas Tremel,
Dr. Tiziano Panico

Främmande investeringar

inga, ägs till 100%

Orter

München/Tyskland
San Francisco/USA

Varifrån kommer namnet "InLoox"?


Ursprungligen var ’InLoox´en förkortning och en ordlek för ’Integrerat i Outlook’. Numer har varumärket ’InLoox’ kommit att få ett starkt rykte som kännetecknas av högkvalitativ business-programvara för Microsoft Outlook.

Kontakt


Kontakta oss: +49-89-358 9988 22

Se Live-demo Begär återuppringning