Framgångshistoria
InLoox - beprövat, tillförlitligt, erkänt

Används inom många olika branscher

Olika branscher såsom telekommunikation, elektroteknik, maskinteknik, elektroteknik, banker,  tillverkning och produktion, hälsovården, myndigheter, konsultföretag och olika typer av kontor – för att bara nämna några exempel – förlitar sig dagligen på InLoox PM som beprövad, tillförlitlig lösning för effektiv projektledning.

I Tyskland använder sig redan 20% av företagen på den tyska börsen av InLoox PM. Våra kunder omfattar företag i alla storlekar.

Fullständigt integrerat i Microsoft Outlook

Outlook-integrering, användarvänlighet, snabbhet, säkerhet, anpassningsförmåga, skalbarhet, flerspråkighet och inte minst de höga kvalitetsstandarderna hos projektplaneringsprogramvaran InLoox PM är argument som övertygar våra kunder.

Success story SE

Till skillnad från konkurrenterna är InLoox PM fullständigt integrerat i Microsoft Outlook, vilket för programvaran för projektadministration är en starkt bidragande faktor till acceptans hos användarna. InLoox PM är dessutom betydligt enklare i sin uppbyggnad i förhållande till jämförbara alternativ, något som leder till minskade ansträngningar och kostnader vad gäller inlärning, och främjar levande, aktiv projektledning på alla nivåer. InLoox PM är ingen komplett funktionsbandvagn, utan en enkel, bekväm och effektiv lösningsplattform för företagets projektvardag.

InLoox PM 8 product presentation

A presentation on InLoox PM 8 in PowerPoint format.

InLoox 9 for Outlook product folder

Read more about InLoox 9 for Outlook in our product folder in PDF format.

En global Enterprise-teamlösning

InLoox PM uppfyller behoven på en global Enterprise-teamlösning och är för närvarande tillgängligt på tyska, engelska, franska, spanska, italienska och ryska.

50,000 användare i över 50 länder på 5 kontinenter

World Map_580

Mer om InLoox


Kundlista

Lista över våra kunder inom olika branscher.

Citat

Journalisters och kunders åsikter.

Fallstudier

Återkoppling från våra kunder.

Kontakt


Kontakta oss: +49-89-358 9988 22